Lustgasrening

Medicvent stoppar effektivt lustgasutsläppet – både i förlossningssalen och i vår externa miljö – med hjälp av Dubbelmask, Centralt Fläktsystem och lustgasrening.

Medicvent har lösningar från förlossningssalen till dess att lustgasen destruerats och leds ut ur sjukhuset. I förlossningssalen andas den blivande mamman både in och ut lustgasen med hjälp av Medicvents Dubbelmask. Vid förlossning används med fördel Dubbelmasken med nackband. Som komplement för extra effektivt utsug använd Dubbelmasken tillsammans med hakmask. Via utsuget i Dubbelmasken skickas utandad gas och överskottsgas ut ur salen med Medicvents Centrala Fläktsystem. Istället för att leda lustgasen direkt ut ur sjukhuset, kan den ledas till en lustgasrenare en så kallad destruktor. I Medicvents Destruktor sönderdelas lustgasmolekylen och omvandlas till syrgas och kvävgas – alltså vanlig luft.

Medicvents Destruktor är anpassad för de höga flöden som används i Dubbelmasken. Medicvents effektiva Centrala Fläktsystem säkerställer att det finns möjlighet att fånga maximalt mycket läckande lustgas som sedan kan renas.

Läs mer om vår effektiva Destruktor här:

 

För mer information om produkter inom lustgas, se produktsidorna för förlossning: