Medicvent har fått en ny VD

Medicvent har fått en ny VD

Vi vill hälsa Erik varmt välkommen till Medicvent

Vi bad honom presentera sig själv:

 

”Efter 19 år inom AstraZeneca påbörjar jag nu en ny resa som VD i Medicvent, en spännande utmaning som jag ser mycket fram emot. Jag är bosatt i Holmsund, strax utanför Umeå, med min familj, Anna och våra barn Victor och Emma. Idrott intresserar mig mycket, framförallt fotboll och ishockey men försöker också njuta av hav, fjäll och skog så ofta jag kan.

 

Jag ser stora möjligheter för Medicvent och våra produkter som ligger rätt i tiden med fokus på arbetsmiljö och ren luft. Jag hoppas och tror att jag med mitt stora intresse och mångåriga erfarenhet av försäljning och ledarskap, tillsammans med den engagerade och kunniga personalen, ska kunna fortsätta att utveckla bolaget såväl nationellt som internationellt. Jag ser mycket fram emot att träffa våra kunder och distributörer”.

 

Erik Lindström