Fläktlösningar

 Fläktlösningar

 

Medicvent erbjuder flera typer av effektiva lösningar beroende på efterfrågat ändamål och prestanda. Allt från små mobila fläktar till stora redundanssystem.

Centralsystemen finns i flera utföranden. Singelsystem för fem utsugsställen och Dubbel för tio utsugsställen, alla med individuellt justerbara flöden. Medicvent erbjuder även redundanssystem som uppfyller kraven enligt ISO16571:2017 system för evakuering av rökgas genererad av medicinska instrument. Systemet är lämpligt för anslutningar upp till 35 suguttag.

Centralsystem används vid förlossningar, operationer, även vid övrig användning av gaser eller vid rökgas kirurgi där flera utsug är anslutna.

Centralsystem används för de olika dubbelmaskapplikationerna parallellt med laser/diatermi utsug alternativt separat. Centralsystem placeras avskilt från operationssalarna vilket eliminerar ljud och leder effektivt bort lustgas, anestesigaser/rökgaser från rummet.

Medicvent mobila fläktenhet finns både för fast installation och i mobilt utförande med eller utan filterbrunn. Fläktenheten betjänar ett utsugsställe. Fläktenheten används till alla Dubbelmasksapplikationer och laser-/diatermiutsug. Fläkten är mycket tyst och bekväm att använda. All gas evakueras ut ur operationssalen. Båda fläktmodellerna går att få i mobilt utförande då även en skyddstransformator sitter monterad på vagnen för att eliminera eventuella läckströmmar som ej tillåts om fläkten är placerad i en operationssal.


Medicvents centrala fläktsystem säkerställer att det finns möjlighet att evakuera maximalt med läckande lustgas.


Produkter inom fläktlösningar

Lägg till de produkter du är intresserad av i orderlistan och skicka in så återkommer vi med aktuellt pris och produktinfo.